Dick den Boer

DSC02037Ik ben Dick den Boer, geboren in 1955 te Surabaja, Indonesië, gehuwd met Mia Bruijne. Wij hebben samen 2 kinderen, Peter (1979) en Jeannette (1981). Wij voelen ons bevoorrecht met onze 4 kleinkinderen, genaamd Tessa (2005,  Anouk (2010), Nicky (2012) & Bodin (2012).

Na de lagere school stond mijn leven en opleiding(en) geheel in het teken van koken. Bij elkaar heb ik +/- 28 jaar achter het fornuis gestaan, van leerling kok tot chef-kok en van instellingskok tot dieetkok/leermeester…

Mijn interesse voor massages ontstond toen ik aan Martiale kunsten ging doen. Na diverse massage opleidingen gevolgd te hebben en ik het gevoel had “uitgekookt” te zijn, maakte ik in 2000 de keuze om als zelfstandige ondernemer verder te gaan. Op mijn pad kwam een Japans bedrijf dat via partnerships een fantastisch concept op de markt brengt voor een gezonde lifestyle en een gezonde woon- en werkomgeving: het Wellness Home concept. Het is een concept die praktische oplossingen biedt, om het onnatuurlijke binnenmilieu van onze huizen, kantoren en gebouwen te herstellen. Met hun filosofie en hun systeem kan ik veel meer mensen helpen en adviseren om de allerbeste investering te doen op gebied van hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, carrièremogelijkheden.

De Missie van Dick den Boer, oprichter/eigenaar van IMAGINE.

Mijn missie is om mensen te helpen en te leren om de allerbeste investering te  doen van hun leven, als het gaat om hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en carrière mogelijkheden. Tevens om een bijdrage te leveren voor het behoud van de Natuur en het in stand houden van regenwouden en oerbossen.”

Het Doel van mijn missie is: Ik ben Trots en Dankbaar dat ik via het werk dat ik doe een steentje bijdraag om de  Maatschappij en Natuur weer gezond te maken …”